Velkommen til

vår pasta verden!

Alba Pasta Lab

Alba Pasta er et  artisal og familiedrevet Pasticio (pasta produksjon selskap) som produserer fersk pasta i Norge av norske mel.

Eierne startet først sin virksomhet i serveringsbransjen, og deres ekspertise gjør det nå mulig for dem å møte behovene til de som viet seg til matlaging, både hjemme og på jobben, noe som sikrer ektheten og smaken av høy gastronomi.

Produsksjon er basert i Oslo Sentrum og snart vil en glutenfri avdeling etablere seg i Toten området.

En av de viktigste forutsetningene for vår produksjon er den høye kvaliteten på råvarer og kontinuerlig og nøye kontroll av alle produksjonsstadiene.

Alle produktene våre har et tynt deig og en velsmakende fylling, der hage- og lokaleprodukter råder: basilikum, sopp, spinat, rosmarin, timian, parmesan...

 

Vi er den eneste pasta produsent i Norge som tilbyr pastakunst tjeneste: ravioli (eller pasta) skreddersydd i følge med ønske og behov for våre bedriftskunder.

 

Produktet vil bli utviklet med dere og oppskrift er reservert til dere og aldri solgt til andre. En unik smak for dere og kundene deres.

Å tilby dere et perfekt produkt er en spesiel og spennende utfordring for oss. I løpet av et første møte oppdager vi deres forventninger og ønske, deretter vil vi teste og utvikle produktet og tilbyr smaksprøvene som vil testes i løpet av et påfølgende møte.

Ønsker du mer info om prosessen? Ønsker du å starte med en gang til å jobbe med oss? Bare fyll feltene nede og vi tar kontakt tilbake snarest!

 

Pastakunst

Takk for innsendingen din!

 

Pasta tilberedning

Visste du at det er flere metoder til forberedning av pasta?

TRADISJONEL. I KOKENDE VANN.

1. Rist pasten løs (for at det ikke henger sammen) og kokk den i saltet kokende vann for 3 minuter.
2. Sile ut alt vannet 

3. Slipp pastaen i en forvarmet panne, tilsett favorittdressingen eller sausen, og sautè kort i noen sekunder til den er godt blandet. Server umiddelbart på forvarmet tallerken.

PRAKTISK. DAMPKOKINGEN.

Dette er en god løsning for alle typer fylt pasta. Det er en alternativ matlagingsmetode som er praktisk for restauranter, kollektiv catering, kantiner og alle kjøkken uten pastakoker. Hastighet, enkelhet og effektivitet er bare noen av fordelene.

1. Varm opp ovnen til 100 ° C i dampmodus.
2. Rist pasten løs (for at det ikke henger sammen) og legg den jevnt på et stekebrett (ikke krydre med salt) og sett den i ovnen.

3. Still inn timeren for produktets anbefalte tilberedningstid.

4. Når du er kokt, fjern den fra ovnen og tilsett sausen du ønsker (til og med direkte i stekebrettet).

UNIK. FRYTIR.

Dette er en ukonvensjonell tilberedningsmetode for pasta, noe som gjør den spesielt egnet for forretter eller som fingermat. Både fylt pasta og lange pastaformer blir deilig og sprø etter steking.

1. Varm olje i en frityrgryte til 170° C/ 180° C. Vi anbefaler å bruke ren olje og en liter olje for hvert 100 g produkt.

2. Rist pasten løs (for at det ikke henger sammen) og slipp den i frityrkokeren.

3. Snu pastaen flere ganger for å sikre jevn matlaging.

4. Stek produktet i 2/3 minutter til overflaten ser helt tørr og glinsende ut og de akkurat har begynt å få litt farge.

5. La pastaen få renne godt av seg og tørk litt med kjøkkenpapir, smak til og server med sauser eller kremer.

BUON APPETITO!